Agenda 2019

Tijdens deze bijeenkomsten wordt er gechanneld rond een thema. Na een korte pauze is er gelegenheid om vragen te stellen.

Thema: Versterk je zelf helend vermogen:

In ons individuele bewustzijn leeft dualiteit. Door deze dualiteit te belichten ontstaat er ruimte om het collectieve bewustzijn te ervaren. In contact met het collectieve bewustzijn open je de poort tot werkelijk Zijn. Werkelijk Zijn is leven in verbinding. De hemel op aarde, de aarde in de hemel.

Thema’s en data:
• Donderdag 4 april: Hoofd – Hart
• Donderdag 9 mei: Angst – Liefde
• Donderdag 6 juni: Onbewust – Bewust
• Donderdag 4 juli: Licht – Liefde

Tijden: van 20.00 uur tot 22.00 uur
Kosten: € 25 per keer – s.v.p. even aanmelden

Op maandagochtend en donderdagavond (eenmaal per maand) zijn er meditatiebijeenkomsten.
Om hieraan deel te nemen is het belangrijk dat we eerst even contact met elkaar hebben om te weten of deze vorm van mediteren ook echt is waar je naar op zoek bent.

Data: 2019
Ochtenden:  4 februari,4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli
van 10.00 uur tot 12.00 uur

Avonden:  24 januari, 21 februari, 21 maart, 25 april, 23 mei, 20 juni
van 20.00 uur tot 22.00 uur

Kosten: € 25 per ochtend of avond

Voor deze training is nog geen informatie en datum gepland

Wij gaan in september 2019 naar Samos en in maart 2020 naar Egypte. Deze reizen worden als een combinatiereis aangeboden.

Bovenstaande groepsreizen zijn inmiddels volgeboekt.
Voor meer informatie omtrent andere reizen, kunt u ons bellen of mailen.

Ik nodig je hiervoor uit om mee te doen aan een cyclus van 5 avonden.
De avond bestaat uit 2 delen:
We beginnen met een meditatie om goed bij jezelf te komen.
Daarna wordt er gechanneld rond dit thema en kun je persoonlijke opvoedingsvragen stellen.

Gezien het feit dat je elkaar ontmoet en met elkaar deelt wil ik graag met een vaste groep werken. Dus als je meedoet schrijf je je in voor 5 avonden.

Data: 25 januari, 22 februari, 22 maart, 19 april en 17 mei
Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur

Kosten: € 25 per avond

Bea Moreau – Holistisch Therapeute     •     Hoofdwal 33     •     Gorinchem     •     0183 – 666 819     •     06 – 36 33 60 42     •     beamoreau@hetnet.nl

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten