Persoonlijke ontwikkeling

Lichtmeditaties / channelingen

In deze tijd van snelle ontwikkelingen, zowel buiten als in onszelf, raken we eenvoudig uit onze centering.
In deze lichtmeditaties/channelingen maken we opnieuw contact met onszelf, waardoor we ons meer en meer vanuit eigen lichtkracht neer kunnen zetten in de wereld.

Training: het helen van je innerlijke kinderen

Vanuit mijn jarenlange ervaring met het geven van training in intuïtieve ontwikkeling heb ik gemerkt dat het helen van onze innerlijke kinderen een belangrijke rol speelt in het ontwikkelen van onze intuïtie. Indien we dit overslaan vervalt men in kennis die geen handen en voeten krijgt, oftewel we kunnen het niet in ons dagelijks leven toepassen en doorgeven.
In deze training ondersteun ik je om je innerlijke kinderen te helen in contact met jezelf als volwassene en geleid door je gidsen.

Training Intuïtieve ontwikkeling

  • Basistraining: leren geloven en vertrouwen op eigen waarneming en intuïtie in verbinding met de aarde en de kosmos.
  • Verdiepingstraining “Chakra’s”: leren zien, voelen en lezen van chakra’s bij jezelf en anderen.
  • Verdiepingstraining “Kosmische wetten van succes”: Bewustwording van de kosmische wetten die leiden tot een succesvol leven.
  • Verdiepingstraining: “Leven in overvloed”: toepassing van de kosmische wetten in het dagelijks leven, zodat je jouw missie hier op aarde daadwerkelijk neerzet.

Elke training is een cyclus van 8 hele dagen eenmaal per maand.

Spirituele zwangerschapsbegeleiding

Reading met het ongeboren kind ( de ongeboren ziel). Hierdoor ondersteunen we de ziel die geboren gaat worden op de aarde en de ouders die deze ziel gaan ontvangen.

Spirituele groepsreizen

In afstemming met de geestelijke wereld organiseer ik met mijn partner spirituele reizen naar oa. Egypte, Samos en Peru.

Opvoeden in deze tijd vanuit holistisch perspectief

Opvoeden leer je niet uit een boekje.
Wel door jezelf te verbinden met jezelf en je kind(eren), door te spiegelen en gespiegeld te worden.
Door jezelf bijvoorbeeld de vraag te stellen: waarom ben ik ouder van dit kind? Waarom is mijn kind in deze tijd geboren? Hoe doorlopen wij dit proces van “aan de hand nemen “en “loslaten”?
Opvoeden vraagt om lef, moed, doorzettingsvermogen, geloof en vertrouwen. Jezelf laten voeden door inkeer en delen, kan een waardevolle ondersteuning zijn.

Ik nodig je hiervoor uit om mee te doen aan een cyclus van 5 avonden.
De avond bestaat uit 2 delen:
We beginnen met een meditatie om goed bij jezelf te komen.
Daarna wordt er gechanneld rond dit thema en kun je persoonlijke opvoedingsvragen stellen.

Transformatiespel

In een groep van vier personen speel je het transformatiespel, waarbij je een levensvraag van jezelf centraal zet.

Bea Moreau – Holistisch Therapeute     •     Hoofdwal 33     •     Gorinchem     •     0183 – 666 819     •     06 – 36 33 60 42     •     beamoreau@hetnet.nl

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten