Op zoek naar een enthousiaste, inspirerende trainer/coach?
Ik nodig u van harte uit verder te lezen…..

roos-rijnen

Na 20 jaar werkzaam te zijn als verpleegkundige en leidinggevende heb ik 1999 de omslag gemaakt naar zelfstandig trainer en coach.

In mijn werk als trainer/coach daag ik de deelnemer uit te kiezen voor het werk dat hij doet en daarvoor in zijn kracht te gaan staan.

Mijn missies zijn:

  • Een positieve bijdrage leveren aan een menswaardige zorg waarin recht gedaan wordt aan de authenticiteit van zowel de zorgvrager als de zorgverlener. Communicatie, bejegening, heelheid van de mens en arbeidsvreugde lopen als een rode draad door mijn activiteiten.
  • Een positieve bijdrage leveren aan de dagelijkse communicatie van mens tot mens.

Mijn kracht ligt in mijn werkwijze die zich door de volgende elementen kenmerkt:

  • Mijn eigen werkervaring, levenservaring, missie, enthousiasme en mijn spel- en acteertalent.
  • Dagelijkse praktijk van de deelnemers is uitgangspunt. Dialoog en reflectie leiden tot bewustwording en het vinden van effectief alternatief gedrag, wat vervolgens geoefend wordt.
  • Coaching on the job: Als onderdeel van een training werk ik graag mee in de praktijksituatie van de deelnemers. Dit levert een schat aan informatie op waardoor de handvatten in de training maximaal aansluiten bij de deelnemers. Hierdoor wordt de leereffectiviteit vergroot.
  • Alle trainingen zijn maatwerk en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.

De Tillies

Een ludiek en effectief ZusterZorgPakket!
Na de invoering van de ZZP´s voor de cliënten zijn hier de eerste ZZP`s voor hen die voor deze cliënten zorgen.

Lees meer…

Contact

Roos Rijnen Training – Coaching
Hoofdwal 33 – Gorinchem

     0183 – 666 819
     06 – 36 16 68 74
     r.rijnen@hetnet.nl

© 2017 Design and Realisation: Tisda Webdesign

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten