DE `TILLIES` MET:

Een ludiek en effectief ZusterZorgPakket

Na de invoering van de ZZP´s voor de cliënten zijn hier de eerste ZZP`s voor hen die voor deze cliënten zorgen. Het ZusterZorgPakket!!! Goede zusterzorg is immers voorwaarde voor goede bewonerszorg.

Vindt u dat ook? Wilt u uw medewerkers op de werkvloer eens verwennen, in het zonnetje zetten, een duwtje in de rug geven, extra waarderen, een stralende dag bezorgen, of bijvoorbeeld een bijzondere `dag van de verpleging` geven? Dan bent u bij `De Tillies` op het juiste adres.

Het ZusterZorgPakket bestaat uit de volgende elementen:
Welkom aan de voordeur, complimentenronde, theatrale lunchvoorstelling, ludieke workshops met humor, kracht en passie, rode loper afsluiting. Dit is een dag vullend programma. Uiteraard zijn verschillende elementen ook los van elkaar te boeken. Vanuit een persoonlijk gesprek spelen wij graag op uw wensen in.

Wilt u meer weten over of van De Tillies??? Kijk voor foto´s en impressies op www.detillies.nl. Bel of mail ons.

ZUS en ZO

Zus en Zo zijn twee dames die het heerlijk vinden om vanuit hun dagdagelijkse ervaringen als bewoner uw bijeenkomst een extra dimensie te geven. Zo waren zij al aanwezig bij openingen van kleinschalige woningen, bijeenkomsten over visie op zorg en lezingen over kwaltieit van zorg.

De Tillies

Een ludiek en effectief ZusterZorgPakket!
Na de invoering van de ZZP´s voor de cliënten zijn hier de eerste ZZP`s voor hen die voor deze cliënten zorgen.

Lees meer…

Contact

Roos Rijnen Training – Coaching
Hoofdwal 33 – Gorinchem

     0183 – 666 819
     06 – 36 16 68 74
     r.rijnen@hetnet.nl

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten