DE `TILLIES` MET:

JA ZUSTER, JA ZUSTER

Een ludiek en effectief ZusterZorgPakket

Na de invoering van de ZZP´s voor de cliënten zijn hier de eerste ZZP`s voor hen die voor deze cliënten zorgen. Het ZusterZorgPakket!!! Goede zusterzorg is immers voorwaarde voor goede bewonerszorg.

Vindt u dat ook? Wilt u uw medewerkers op de werkvloer eens verwennen, in het zonnetje zetten, een duwtje in de rug geven, extra waarderen, een stralende dag bezorgen, of bijvoorbeeld een bijzondere `dag van de verpleging` geven? Dan bent u bij `De Tillies` op het juiste adres.

Het ZusterZorgPakket bestaat uit de volgende elementen:
Welkom aan de voordeur, complimentenronde, theatrale lunchvoorstelling, ludieke workshops met humor, kracht en passie, rode loper afsluiting. Dit is een dag vullend programma. Uiteraard zijn verschillende elementen ook los van elkaar te boeken. Vanuit een persoonlijk gesprek spelen wij graag op uw wensen in.

Wilt u meer weten over of van De Tillies??? Kijk voor foto´s en impressies op www.detillies.nl. Bel of mail ons.

ZUS en ZO

Zus en Zo zijn twee dames die het heerlijk vinden om vanuit hun dagdagelijkse ervaringen als bewoner uw bijeenkomst een extra dimensie te geven. Zo waren zij al aanwezig bij openingen van kleinschalige woningen, bijeenkomsten over visie op zorg en lezingen over kwaltieit van zorg.